Om Var är min enhet

Var är min enhet skyddar dina data mot obehörig åtkomst och hjälper dig att hitta enheten om den tappas bort eller blir stulen. Du kan skicka fjärrkommandon till din enhet via My Kaspersky.

Var är min enhet är inaktiverat som standard. Om du vill skicka fjärrkommandon till din enhet ska du aktivera Var är min enhet på din enhet. Prova på några funktioner nu så att du kan agera utan att tvekan, om din enhet tappas bort eller blir stulen.

Om du inte aktiverar Var är min enhet innan den går förlorad, kan du inte lokalisera eller fjärrstyra enheten med funktionen.

Du kan skicka kommandon från My Kaspersky för att göra följande:

Dessutom kan du ställa in Var är min enhet att göra följande:

Inställningarna i Var är min enhet skyddas av ett skärmlås.